Beheer & Organisatie

Marion en Rebekka, de werkgroepleiders van de groep Organisatie en Beheer hebben veel belangrijke verantwoordelijkheden. In principe zorgen ze ervoor dat alles voor een kerkdienst geregeld is en goed verloopt. Denk aan het samenstellen en verspreiden van het kerkblad, uitnodigingen verspreiden voor de Gemeentevergadering, zorgen dat er mensen zijn voor de techniek en de kosterdienst en het bijhouden en inkopen van spullen voor bijvoorbeeld de Avondmaalstafel.

We zullen ons even voorstellen:

“Ik ben Rebekka en ondersteun Marion bij Beheer en Organisatie. Samen met mijn man Chris en 2 kinderen zijn we nu 3 jaar betrokken bij Baptisten Gemeente Zaanstad. Ik help graag mee in deze gemeente waar nodig. Er zijn vele mogelijkheden. 

Wie ik ben ? Ik  hou heel veel van muziek. Vooral funk, soul en black gospel. Zingen is mijn manier om God te aanbidden en te worden opgebouwd. 

Verder hou ik van de verschillende culturen en de diversiteit in de natuur. Ik ben onder de indruk hoe God alles en iedereen zo divers heeft gemaakt. Onze God is dé Meester Kunstenaar.”

Ik ben Marion en ik ben door middel van de Alpha cursus in de kerk gekomen, zo’n 23 haar geleden. Na deze cursus heb ik me op de 1e Paasdag in 2001 laten dopen. Daarna heb ik mij ingezet door ook mee te helpen met Alpha cursussen, taken in de gemeente, Gemeenteblad samenstellen en zit alweer zo’n 8 jaar in het bestuur.

Ik merk dat mijn leven sinds dat ik de Heer heb leren kennen zoveel rijker is geworden. Hij is degene waar op ik kan bouwen en die ik kan vertrouwen, waar ik altijd terecht kan. De Bijbel is het boek dat mij de goede richting en antwoorden geeft in mijn leven.