Beheer & Organisatie

Marion, de werkgroepleidster van de groep Beheer en Organisatie heeft veel belangrijke verantwoordelijkheden. In principe zorgt ze ervoor dat alles voor een kerkdienst geregeld is en goed verloopt. Denk aan het samenstellen en verspreiden van het kerkblad, uitnodigingen verspreiden voor de Gemeentevergadering, zorgen dat er mensen zijn voor de techniek en de kosterdienst en het bijhouden en inkopen van spullen voor bijvoorbeeld de Avondmaalstafel.

Even voorstellen:

Ik ben Marion en ik ben door middel van de Alpha cursus in de kerk gekomen, zo’n 24 jaar geleden. Na deze cursus heb ik me op de 1e Paasdag in 2001 laten dopen. Daarna heb ik mij ingezet door ook mee te helpen met Alpha cursussen, taken in de gemeente, Gemeenteblad samenstellen en zit alweer zo’n 9 jaar in het bestuur.

Ik merk dat mijn leven sinds dat ik de Heer heb leren kennen zoveel rijker is geworden. Hij is degene waar op ik kan bouwen en die ik kan vertrouwen, waar ik altijd terecht kan. De Bijbel is het boek dat mij de goede richting en antwoorden geeft in mijn leven.