Diensten

Gastsprekers

Elke week hebben wij een andere spreker. Er zijn een aantal sprekers die regelmatig terugkomen om te spreken.; “Benieuwd wie er wanneer spreekt? je ziet ze in de agenda van dit jaar !

Onze diensten

Tijdens de diensten zingen wij aanbidding en lofprijs liederen, lezen wij uit de bijbel, bidden wij en luisteren wij naar onderwijs vanuit de bijbel. Alle diensten bieden wij ruimte voor een getuigenis. Vertel iets wat je hebt meegemaakt, deel waar je het moeilijk mee hebt of waar je juist blij om bent. Het maakt niet uit, als familie horen wij graag van elkaar. Ook als gast ben je welkom om te delen.

Iedereen is welkom in de dienst. Jongeren, ouderen, alleenstaanden en gezinnen. Ook als je niet gelooft heten we je van harte welkom om onze dienst mee te maken.

Heilig Avondmaal

De eerste zondag van de maand delen wij het Heilig Avondmaal. Wij breken het brood en drinken uit de beker dat symbool staat voor het lichaam en het bloed van de Here Jezus Christus wat geofferd is om ons allemaal te verzoenen met God. Een ieder die gelooft in de Heer Jezus Christus is welkom deel te nemen aan het Heilig Avondmaal. Als je hier vragen over hebt, gaan we graag met je in gesprek!”

Lofprijs en Aanbidding

Tijdens de lofprijs en aanbidding zingen we een aantal liederen uit Opwekking en Liederen voor de Gemeentezang. Voor de kinderen zingen we een kinderliedje en dan mogen ze altijd naar voren komen om lekker mee te dansen en te zingen.

Na de dienst

Na de dienst gaan we gezellig met zijn allen koffie drinken. Klets lekker bij, bemoedig elkaar en geniet van alle mensen om je heen. Dit alles onder het genot van een kop koffie, thee of limonade met een koekje !

Kerkdienst
Koffie/thee drinken in de ontvangstruimte